fbpx

DAH PENAT MASALAH KULIT BERTAHUN TAK SEMBUH-SEMBUH?

DAH CUBA MACAM-MACAM PRODAK FARMASI & HOSPITAL TAPI TAK BERKESAN?

PUNCANYA DISEBABKAN IA TAK MERAWAT DARI AKAR!!

1001 masalah kulit
hanya dengan

1 penawar

ekzema | psoriasis | kudis | ruam | gatal

Jika anda disini, kami pasti anda alami salah satu daripada masalah berikut

ekzema

Psoriasis

Kudis

Gatal Berair​

JOM TENGOK DULU VIDEO TESTIMONI TUAN AMRI NI

dulu badan tuan amri satu badan kena masalah kulit kering dan meggelupas,Alhamdulillah sekarang dah sembuh sepenuhnya

Anda bila lagi nak rawat masalah kulit yang dah lama tu?

jika anda tak cari penawarnya, mungkin sakit kulit akan jadi lagi teruk

jangan mengalah!

kami MEDIHERBS sedia membantu

alhamdulillah lepas bertahun mengidap penyakit kulit, kini tidak lagi, selepas amalkan MEDIHERBS GOLD OIL terus pulih. terbukti berkesan. terima kasih MGO

memperkenalkan

mediherbs gold oil

set terulung pati herba teras kemuning hitam aura daun emas 1001 penawar

Kesembuhan Anda,
Kegembiraan Kami

apa kebaikkan yang kami janjikan kepada anda

cakap lebih pun tak gunakan

jom kita lihat sendiri kehebatan MGO dari pengguna yang telah amalkannya

bukan itu sahaja, ada lagi ni jemput baca

tak percaya lagi?

jom kita tengok testimoni gambar pulak

MASIH TAK PERCAYA?

jOM TONTON FEEDBACK PELANGGAN KAMI DI BAWAH INI

DAH TONTON VIDEO DI ATAS?

kini tiada lagi gatal-gatal berair atau pun nak garu sampai berdarah

derita masalah kulit yang bertahun lamanya kini dapat dirawat seawal 3 hari

nak amalkan MGO ni pun senang sahaja, LIHAT NI

mudahkan, tak perlu pun nak telan pil atau suntik apa-apa

tapi apa kandungan MGO ni? selamat ke?

apa rahsianya?

mediherbs gold oil diformulalisasikan dengan 100% bahan-bahan yang organik dan semulajadi

tapi betul-betul selamat ke kalau amalkan?

jangan risau

produk kami telah pun melalui ujian makmal dan telah pun mendapat kelulusan dari KKM

dah scroll sampai bawah ni mesti anda berminat nak belikan

harga mediherbs Gold Oil ni bermula dengan RM120

tapi

untuk pembelian di website hari ini, anda akan dapat harga istimewa

sebotol mediherbs berharga

RM79

bukan itu sahaja
anda juga turut meneriwa hadiah freegift yang istimewa

masih ragu-ragu?

ini jaminan kami kepada anda

100% jaminan pulangan wang

jika anda gunakan secara konsisten dan tiada sebarang perubahan selepas 3 bulan, kami akan pulangkan duit anda

**Jaminan pulangan wang hanya sah untuk pembelian Pakej sihat atau pakej rawatan lengkap sahaja

takut barang tak sampai?

jangan risau COD jer

SILA PILIH PAKEJ ANDA

Billing details

Your order

Product Subtotal
Mediherb Pakej Asas  × 1 RM120.00
Mediherb Pakej Sihat  × 1 RM240.00
Mediherb Pakej Rawatan Lengkap  × 1 RM360.00
Subtotal RM720.00
Shipping
Total RM720.00
  • Sorry, it seems that there are no available payment methods for your state. Please contact us if you require assistance or wish to make alternate arrangements.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

jika anda ada sebarang pertanyaan atau perlukan bantuan, sila klik link di bawah

soalan lazim / FAQ

Kami menggunakan bahan asli premium iaitu bonglai, daun emas dan daun gelenggang sesuai merawat masalah kulit dari tahap biasa hingga tahap kronik

Ya, sangat sesuai kerana minyak ini tidak panas dan mudah meresap

Ramai yang ragu ragu pada permulaannya.. Tapi lepas dah guna minyak Mediherbs Gold Oil secara konsisten, bukan setakat gatal hilang malah kulit makin cantik. Dah boleh makan nak makan apa pun lepas ni

Ya betul..mengikut kajian ekzema tiada penawar..tapi apa yang kami boleh beri jaminan adalah dari testimoni testimoni kami sebelum ni yang berjaya merawat ekzema..suka kami melihat mereka..Semua dengan izin tuhan

Cerita Menarik

Ada seorang pelanggan kami sudah 15 tahun dan alhamdulillah serasi dengan mgo ni..kami ingatkan 15 bulan ..Tuan boleh cuba dengan set cuba dulu kalau mahu cuba tapi kami galakkan dua botol untuk kesan optimum..

Minyak Mediherbs Gold berbau herba yang menyenangkan

This Site Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionally, This Site Is NOT Endorsed By Facebook In Any Way. FACEBOOK Is A Trademark Of FACEBOOK, Inc.
This Site Is Owned By Mediherbs Industries